Memo’s trøffel pasta

 

 

Der er mange måder at spise friske trøfler på. Inspireret af spaghetti carbonara, har jeg eksperimenteret med at lave en pastaret med trøfler. Kog spaghetti, bånd el. lign. ca. 100 g. pr. person. Mens pastaen koger knæk æg, et æg pr. person, og kom kun æggeblommen i en stor skål, der er stor nok til at rumme pastaen.

Kom en pæn sjat olivenolie, revet parmesan og percorino ost og pisk det sammen. Riv så halvdelen af den mængde trøffel du ønsker at bruge til retten. Jeg har her brugt ca. 10 gram trøffel pr. person. Kværn masser af sort peper, kom lidt salt i og pisk det hele godt sammen. Når pastaen er ved at være klar, tag et grydeskefuld pr. persom af det varme pastavand og pisk det sammen med massen du piskede før. På den måde får du en mere lækker og cremet trøffelsauce.

Når pastaen er kogt færdigt, skal du tage den op med en pastaske og smide den direkte ned i skålen med den piskede masse. Det hele skal gå lidt hurtigt. Når al pasta er kommet i skålen blandes det hele sammen. Anret med at rive resten af trøflen på pastaretten. Du kan også bruge en ostehøvl til de sidste trøfler og og høvle lækre trøffel flager på retten.

Velbekommen.

Du kan få de vigtigste ingredienser her:

Friske Trøfler

Parmesan og pecorino

Olivenolie

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s